Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

TyToo arc- csillám és henna képzések

Biztos tudás a drága kísérletezés helyett!

Érdekel az arc- és testfestés? A legjobb helyen jársz, ha szeretnéd megtanulni vagy meglévő tudásodat gyarapítani!Neked ajánljuk képzéseinket, ha:

  • Érdekel az arc- és testfestés, de nem tudod hol kezdj hozzá

  • Óvónő, tanító, vagy kreatív szülő vagy, aki szeretné meglepni a gyerekeket

  • Vállalkozóként festesz strandokon, rendezvényeken, szórakozóhelyeken, és szeretnél többet keresni

Kérdésed van a tanfolyamokkal kapcsolatban?


Hívd bizalommal Szabó Henit, a TyToo tanfolyamok oktatóját,
aki készséggel válaszol a felmerült kérdéseidre!
+36 20 558-27-84

Miért érdemes a TyToo képzéseit választanod?

     Azonnal hasznosítható gyakorlati trükkök és olyan tudás, amit máshol nem szerezhetsz meg.

     Minőségi alapanyagok, melyeket a képzés ideje alatt INGYENESEN használhatsz, a későbbiekben pedig raktárról az ország egész területére megrendelheted őket.

     Kiscsoportos oktatás, hogy az egyéni problémákra is figyelmet tudjunk fordítani.

     A sikeres vizsga után elismert oklevelet, valamint a tanfolyam alatt meglepetés ajándékokat kapsz! 

Ezekkel a képzésekkel várunk!

Csillámtetoválás 

Arra gondolsz, hogy csillámtetoválás? De hát azt egy 5 éves kisgyermek is el tudja készíteni. Mit lehet egy ilyen képzésen tanulni? És igazad van! Sablonnal tényleg eltudja. A csillámtetoválásban azonban a sablonok nélkül vagy azok kiegészítésével is rengeteg lehetőség rejlik, erről fogunk tanulni...

Arcfestés (kezdő)

Itt az alapoktól kezdünk. Megtanítjuk Neked mit, mikor, mire és hogyan kell használnod ahhoz, hogy látványos eredményeket érj el. Ha reggel nulla tudással sétálsz be a képzésre, délutánra, néhány órával később már 9 mintát meg tudsz festeni.

Arcfestés (haladó)

Ha már foglalkoztál az arcfestéssel, de szeretnéd magasabb szintre emelni a tudásodat, akkor ez a Te képzésed! Egy rövid ismétlést követően, olyan arcfestési technikákat sajátíthatsz el, melyek valósággal kiemelnek Téged az átlagos arcfestők közül!

Hennafestő képzés

Figyeld meg a hennafestőket a strandon vagy akár egy nyári karneválon is! Szinte sztárként rajongják körbe őket a fiatalok. Kell ennél több indok, hogy elkezd a hennafestést tanulni?

Alkalmi festések oktatása

Mintha egy ékszer lenne a hölgy nyakában, pedig ez "csak" egy testfestés! Tanuld meg Te is ennek a különleges technikának a használatát az alapoktól.

"Egymozdulat" tanfolyam csíkos arcfestékekkel

Haladó tanfolyam, amin kizárólag a csíkos festékek használatát és a festékekkel való minták elkészítését tanulhatod meg - milyen mintákba használhatod, miket festhetsz vele. Rengeteg színvariáció, számtalan szebbnél szebb minta.

Kíváncsi vagy Henire?

Nézd meg az egyik oktatóvideóját, ami a 2021-es Farsangi (H)ARC arcfestő versenyre készült!

Olvasd el olyanok véleményét, akik már vettek részt képzésen

Több képzésen részt vettem már (más képzések). Ide az arcfestés oktatásra nulla rajz tudással jelentkeztem, gondoltam legalább kiprobalom, leírom magam örökre, se rajzolni se festeni nem tudok...DE csinálok valamit ebben az ellehetetleníten időszakban. Az elképzeléseim felül múlta nagyon sokkal. Olyan jól éreztem magam, mint még soha képzésen. Páromnak is este annyit meséltem, megérezte rajtam, hogy feltöltődtem és szuper energiákat szívtam magamba. Azóta is festek. 😁 Minden este, minden nap, bent az oviban is.
Szuper dolog az is, hogy Szabó Henriett vissza ír nekem, a közvetlenség...amit az órán is éreztem, hogy annyira szuper vagy, annyira profi vagy, és lehajolsz hozzám és nagyon bíztatsz... Nem ismersz, nem tudsz rólam semmit mégis látsz bennem valamit, egy kis vonalat is megdicsérsz. És úgy jártam mint a gyerekeim, hogy el hittem "szépet rajzoltál".... És azóta talán én is látok szépeket a festéseimben. Ez ad nekem önbizalmat.
Kedves Heni! Hihetetlen vagy 💚. Olyan motivációt kaptam, amit tényleg csak talán egyetem után éreztem. Ezt szerettem volna megköszönni neked. Ebben a nehéz időszakban, neked köszönhetően találtam valami motivációt, ami pörget. 💚 Hálás vagyok.

Nemes Adél

Vasárnap voltam Szabó Henriett kezdő arcfestő képzésén. Eredetileg "csak" henna képzésen akartam Nála részt venni, de ez már a 4., amire elmentem és tudom mi lesz a következő. 😀🧚‍♀️ Heni egyik képzése vonzza a másikat.
Köszönet a jó hangulatért, azért az érzésért ami nyomot hagy a lelkünkben egy ilyen nap után. 🙏 A sok év alatt szerzett gyakorlati tudásért, amit nem sajnálsz átadni, a türelmedért és azért, hogy irányba raksz minket. 🙂 Az sem véletlen, hogy a Te képzéseiden a resztvevők segítik egymást a későbbiekben is. Csak ajánlani tudlak Mindenkinek!

Naszada Szilvia

Az én első képzésem Szabó Henriettnél kezdő arcfestés volt, aztán már lassan kijártam a Heni sulit. Mindegyik képzés nagyon tartalmas volt és szuper jól éreztem magam. És tudjátok mit szeretek nagyon Heni képzéseiben? ...hogy nem akar minden áron eladni valamit,az ő tapasztalatait ossza meg velünk, ahogy a legjobban bevált és minden egyes képzésen kapunk valamilyen plusz ötletet! Nagyon emberi és természetes vagy Heni, ezért is szeretünk téged olyan sokan. Köszönjük, hogy vagy nekünk.  ❤️ 😊

Csurulya Mónika