Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Adós neve:                                                   TyToo Body Art Kft.

A Hitelprogram azonosító jele:                 GINOP-8.3.5-18/B

Kölcsön összege:                                        109 000 000 Ft

A program kezdete: 2023.01.30

A program befejezése: 2028.01.15

A forgóeszköz finanszírozás rövid megnevezése, célja:

A Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram, melynek célja a mikro-, kis- és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségeinek finanszírozása.

 

GINOP-1.2.8-20-2020-03198

A Kedvezményezett neve:
TyToo Body Art Kft.

A projekt azonosítószáma:
GINOP-1.2.8-20-2020-03198

A projekt címe:
A TyToo Body Art Kft. működésének XXI.. századi technológiai pályára állítása .”

A megvalósítás helyszíne: 4025 Debrecen, Nyugati u. 5-7. 9. ép.

Szerződött „feltételesen visszatérítendő” támogatási összeg:”:

14 640 675.- Ft.

Támogatás mértéke:
70 %

A projekt kezdete: 2020.november 10. A projekt befejezése: 2021. június 30.

A projekt tartalmának bemutatása:

A Projekt célja : A növekedési stratégia megvalósítását gátló szűkkeresztmetszetek megszűntetése- a versenyképesség növelése céljából.

  1. Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása –Eszközbeszerzés_technológiához: 2 db Tekercses vágóplotter; 1 db Automata címkéző; 1 db Tintasugaras feliratozó; 1 db Hidraolikus papírvágógép; 1 db Elektromos prés.

A technológiai fejlesztés annak a 2018-ban megkezdett gépesítésnek a folytatása, amelynek célja, hogy a -korábban alkalmazott- manufakturális technológiát fokozatosan átállítsuk egy magas technológiai színvonat képviselő, optimális és racionális gépesített technológiára. A fejlesztések mellett a létszámunkat is növeltük/növeljük, hogy az így kialakított megnövekedett kapacitásainkkal és erőforrásainkkal növelni tudjuk a termelés mennyiségét; a vásárlói igényekhez rugalmasabban alkalmazkodó, garantálható minőségű termékeket tudunk gyorsabban gyártani; miközben növelni tudjuk a hatékonyságunkat, a termelékenységünket; összességében: a versenyképességünket.

  1. Információs technológia-fejlesztés

2.1.Eszközbeszerzés: 11 db ASUS Számítógép_All in One;  2 db LENOVO asztali számítógép_tekercses vágóplotterhez; 1 db LG monitor_grafikai munkákhoz; 3 db ASUS notebook; 1 db adattároló;  4  db Mobiltelefon_iPHONE; 1 db iPAD; 1 db LG televízió_SMART

2.2. Immateriális javak: 15 db MS Microsoft Office Otthoni és Kisvállalati verzió – a megvásárolt eszközeinkre; 2 db CorelDRAW GRAPHICS SUITE 2020- grafikai munkákhoz.

Eredmény: A TyToo stratégiájának megvalósítását kiszolgáló, modern IKT.

A fejlesztés hatására cégünk teljes IKT-eszközparkja megújul, illetve bővül. Ez részben a gyártást segíti, részben pedig az adminisztratív munkánkat támogatja, kiemelve, hogy a – korábban megvalósított GINOP-projektünk keretében beszerzett és- bevezetett Microsoft Navision Dynamics Business vállalatirányítási rendszerünk és a webshopunk működtetésének is optimálisabb hardverkörnyezetet biztosít.

  1. Ingatlanbérlés: A megvalósítás időszakára a megvalósítási helyszín bérleti díja kerül elszámolásra.
A projekt megvalósításával nagylépést tettünk előre, hogy a TyToo Body Art Kft. a jövőben is a növekedési stratégiájának megvalósítása mentén, a belföldi- és páneurópai exportértékesítés folyamatos további bővítésén dolgozhasson.

A Kedvezményezett neve:
TyToo Body Art Kft.

A projekt azonosítószáma:
GINOP-3.2.2-8.2.4-16-2017-00818

A projekt címe:
„Vállalati folyamatok informatikai támogatása - Nano vállalatirányítási és webáruház rendszer Bevezetése a TyToo Body Art Kft-nél.”

Szerződött támogatási összeg:
4 447 360.- Ft.

Támogatás mértéke:
40 %

A projekt befejezése:
2020.március 31.

A projekt tartalmának bemutatása:
A fejlesztés célja:

A TyToo Body Art Kft. versenyképességének növelése: vállalati folyamatainak informatikai háttértámogatásához szükséges feltételek megteremtése, mely által biztosított lesz a cég folyamatainak, rendszereinek hatékony szabályozása, amely hozzájárul a racionálisabb és költséghatékonyabb vállalati működéshez; a vevői igények magasabb szintű kielégítéséhez, a bel-és külpiacokon piaci pozíciónk stabilizálásához illetve növeléséhez.

A fejlesztés két célterületet érintett:
1. célterület: Helyben telepített saját szoftver bevezetése: A NANOSHOP webáruház, valamint a Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP rendszer bevezetése, az alábbi funkcionális célterületeken: 1. Pénzügy, számvitel. 2. Beszerzés, logisztika. 3. Vállalati CRM, értékesítés. 4. Kontrolling, Döntéstámogatás. 5. Munkafolyamat irányítási megoldás. /Workflow/. 6. Humánerőforrás. 7. Az adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó megoldás.

2. célterület: Felhőalapú megoldások bevezetése: Online (elektronikus) fizetési megoldás – a webshop-ban.

A vevői élmény növelése érdekében – projekten kívül- megújult a weboldal/webshop webdesign-ja is.